ParkMyCar

Θέλετε να οργανώσετε ένα πάρτι και να έρθουν οι καλεσμένοι σας στην ώρα τους… χωρίς ταλαιπωρίες στο παρκάρισμα;

Η ParkMyCar αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά εύκολα και γρήγορα. Πρόκειται για μια εταιρεία που μετράει ήδη 11 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο και είναι αυτό που χρειάζεστε για να νιώσουν άνετα οι καλεσμένοι σας.

Η εταιρεία μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες στάθμευσης, οδηγών, μεταφοράς αυτοκινήτου ή προσώπου από/προς το χώρο του αν χρειαστεί, ενώ στις παροχές συμπεριλαμβάνεται η φύλαξη προσώπων και κτιρίων.

Η ParkMyCar μπορεί να καλύψει events, γάμους, party, συνέδρια, εκδηλώσεις και να φέρει εις πέρας κάθε αποστολή. Η απόλυτη διευθέτηση του χώρου, η ευγένεια, το άψογο προσωπικό και το άριστο service είναι μόνομερικά από τα στοιχεία που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών που την προτιμούν ξανά και ξανά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.
Επικοινωνήστε με την ParkMyCar

Συχνές Ερωτήσεις

Μετά από ένα party οι καλεσμένοι μας έχουν πιεί «λίγο« παραπάνω, τι θα κάνει ο Event Parking Manager;

Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να επισημάνει διακριτικά το «επικίνδυνο» της κατάστασης και θα φροντίσει να βρει τον νηφάλιο της παρέας για να αναλάβει την ασφαλή οδήγηση. Εφόσον μας το ζητήσετε μπορούμε να καλέσουμε ΤΑΧΙ ή να συνοδεύσουμε με ασφάλεια τον καλεσμένο σας οδηγώντας το όχημα όπου μας υποδείξει ο ιδιοκτήτης του. Σε όλες τις περιπτώσεις θα ενημερώσει τον υπεύθυνο της διοργάνωσης που θα μας υποδείξετε για το τι ενέργειες έχουν ή πρόκειται να ακολουθηθούν.

Το προσωπικό σας τηρεί κάποιο dress code ή φέρει κάποια ειδικά διακριτικά;

Το προσωπικό μας φέρει πάντα στολή με διακριτικά ασφαλείας, είναι εξοπλισμένο με ενδο-επικοινωνιακά μέσα και μπορούμε εφόσον μας την παρέχετε ή μας ζητήσετε κατόπιν συμφωνίας να ακολουθήσουμε όποιο dress code επιθυμείτε εφόσον δε δυσκολεύει το έργο μας και δε θέτει σε κίνδυνο τα οχήματα και τη ζωή των συνεργατών μας.

Προγραμματίζω μια δεξίωση και θα ήθελα οι καλεσμένοι μου να μη δυσκολευτούν στη στάθμευση. Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό;

Η Park My Car θα προετοιμάσει πολύ νωρίτερα τον περιβάλλοντα χώρο γύρω απο το event και θα διευθετήσει για σας και το δύσκολο έργο της αποφυγής ενόχλησης προς τους γείτονες και τις αρχές.

Έχω κατάστημα και θα ήθελα οι πελάτες μου να βρίσκουν άνετο parking στον υπαίθριο χώρο που ανήκει στην επιχείρηση μου. Μπορείτε να το οργανώσετε;

Ναι, μπορούμε να οργανώσουμε το χώρο σας και εφόσον το επιθυμείτε να σας παρέχουμε εκπαιδευμένο προσωπικό. Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη και παροχή συμβουλών.

Είναι κανονική εταιρεία ή άλλη μια «εταιρεία παρκαδόρων;

ΟΧΙ, η Park My Car «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΚΑΔΟΡΩΝ», αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι εταιρείας παροχής υπηρεσιών που λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες και τους νόμους της Ελληνικής Πολιτείας και έχει πλήρη εταιρική και νομική μορφή αποδίδωντας φορολογία στο Ελληνικό Δημόσιο.

Γιατί να εμπιστευτώ το αυτοκίνητό μου στο προσωπικό σας;

Η διαδικασία επιλογής του προσωπικού μας απέχει κατά πολύ από ό,τι συνηθίζεται από «εταιρείες» παροχής ανάλογων υπηρεσιών στηριζόμενη σε αυστηρά κριτήρια. Η πολύχρονη εμπειρία των ιδιοκτητών της Park My Car είναι σε θέση να εγγυηθεί την ποιότητα των ανθρώπων της και την ασφάλεια της περιουσίας σας. Έτσι εσείς, οι προσκεκλημένοι ή οι πελάτες σας μπορείτε να ξενοιάσετε και να ασχοληθείτε 100% με το σκοπό της επίσκεψης ή της διοργάνωσης σας. Η διαδικασία παραλαβής – παράδοσης του αυτοκινήτου γίνεται με τέτοιο τρόπο που αποκλείει την περίπτωση «λάθους»
Σκοπός

Σκοπός της ParkMyCar είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διευκόλυνσης στάθμευσης.

Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες και επαγγελματίες που επιθυμούν οι προσκεκλημένοι και οι πελάτες τους να απαλλάσονται από το άγχος της διαδικασίας στάθμευσης ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα